Limburg Sport is een project van de Provincie Limburg

Financiële ondersteuning

De Provincie Limburg ondersteunt individuele topsporters en talenten financieel via het Topsporttalentenfonds. Ook zijn er diverse gemeentes met subsidies voor topsporters en talenten. 

Provincie Limburg

Provincie Limburg

Klik op de onderstaande button om een aanvraag te doen. Let op! Het Topsportalentenfonds 2021 is nog niet open. Hou deze pagina in de gaten om te zien wanneer het Topsporttalentenfonds officieel is geopend.
Klik hier

Gemeente Roermond

Gemeente Roermond

Wil je meer informatie?
Klik hier

Promotie

Hoe mooi zou het zijn om je op een professionele en catchy manier te presenteren naar je (potentiële) sponsoren, fans en sportorganisaties? Om bv. je verhaal te vertellen, je prestaties te laten zien of wat jij voor een sponsor kunt betekenen. Dit kan met je eigen website, een goed sporters cv, pakkende actiefoto’s of met slim social media gebruik.
Om je hierbij te helpen biedt Huub Keulers Media Services een aantal PR producten voor sporters aan. Klik hier voor alle informatie over de verschillende producten.  

Talenten en topsporters met een Sporttalentpas ontvangen 20% korting op alle PR producten voor sporters. 

Vervoer

Topsporters en talenten met een Sporttalentpas kunnen gebruik maken van verschillende regelingen als het gaat om vervoer. Let op! Gebruik het OV uitsluitend als dit noodzakelijk is. Indien talenten en topsporters gebruik maken van het openbaar vervoer sporen wij aan de veiligheidsmaatregelen in verband met corona in acht te nemen. 

Korting op abonnement bij Arriva

Arriva

Klik op de onderstaande button voor meer informatie.
Klik hier

Lease auto's via TopSportLease

TopSportLease

Klik op onderstaande button voor meer informatie.
Klik hier

Ondek de voordelen van de Sporttalentpas

Met de Sporttalentpas krijg je toegang tot de voorzieningen uit het netwerk. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief