Team Limburg Sport is de provinciale steunfunctieorganisatie voor de Limburgse sportsector.
Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.

Financiële ondersteuning

De Provincie Limburg ondersteunt individuele topsporters en talenten financieel via het Topsporttalentenfonds. Ook zijn er diverse gemeentes met subsidies voor topsporters en talenten. 

Topsporttalentenfonds 2022

Provincie Limburg

Het Topsportalentenfonds 2022 is gesloten.
Klik hier

Topsporttalentenfonds 2022

Gemeente Sittard-Geleen

Topsporttalentenfonds 2022
Klik hier

Gemeente Roermond

Gemeente Roermond

Wil je meer informatie?
Klik hier

Promotie

Het liefste wil je als topsporter alleen maar met je sport bezig zijn. Maar vaak zijn er ook randvoorwaarden zoals het zoeken naar sponsoren die een rol spelen. Team Limburg Sport werkt met twee bedrijven samen die jou als topsporter kunnen ondersteunen in promotie en sponsoring. Match en Fit houdt zich met name bezig met het maken van sponsorplannen voor topsporters en Huub Keulers Media Services vult deze dienst van Match en Fit aan door op een zichtbare manier met de juiste beelden PR producten aan te bieden. 

Huub Keulers Media Services

Hoe mooi zou het zijn om je op een professionele en catchy manier te presenteren naar je (potentiële) sponsoren, fans en sportorganisaties? Om bv. je verhaal te vertellen, je prestaties te laten zien of wat jij voor een sponsor kunt betekenen. Dit kan met je eigen website, een goed sporters cv, pakkende actiefoto’s of met slim social media gebruik.
Om je hierbij te helpen biedt Huub Keulers Media Services een aantal PR producten voor sporters aan. Klik hier voor alle informatie over de verschillende producten.  

Talenten en topsporters met een Sporttalentpas ontvangen 20% korting op alle PR producten voor sporters. 

Match en Fit

Match en Fit helpt o.a. topsporters door middel van online sponsortraining en sponsorcoaching met het realiseren van sponsorinkomsten. Match en Fit is opgericht door ex-topsporter Vincent de Vries en heeft als missie om topsporters hun ambitie waar te kunnen laten maken. Om die ambitie waar te kunnen maken is vaak geld, materiaal en overige middelen nodig. Door samen met de sporter in gesprek te gaan maken zij een plan waardoor de sporter zelf op zoek kan gaan naar partijen die zijn/haar droom geloven. Klik hier voor meer informatie

Talenten en topsporters met een Sporttalentpas ontvangen 10% korting op de online sponsortraining en op de eerste vijf sponsorcoachingsuren. 

Vervoer

Topsporters en talenten met een Sporttalentpas kunnen gebruik maken van verschillende regelingen als het gaat om vervoer. Let op! Gebruik het OV uitsluitend als dit noodzakelijk is. Indien talenten en topsporters gebruik maken van het openbaar vervoer sporen wij aan de veiligheidsmaatregelen in verband met corona in acht te nemen. 

Korting op abonnement bij Arriva

Arriva

Klik op de onderstaande button voor meer informatie.
Klik hier

Lease auto's via TopSportLease

TopSportLease

Klik op onderstaande button voor meer informatie.
Klik hier

Sportartikelen

Op zoek naar sportartikelen? Bij Intersport Outlet krijgen topsporters en talenten met een Sporttalentpas korting op sportartikelen. De hoogte van de korting is afhankelijk van jouw topsportstatus. Hieronder vind je een overzicht van alle topsportstatussen en de daarbij geldende kortingen; 

  • Voor een A, Selectie, Bond of HP status geldt 40% korting.
  • Voor een IT status geldt 35% korting.
  • Voor een NT status geldt 30% korting.
  • Voor een Belofte status geldt 25%.
  • Voor een RS1 en RS2 status geldt 20% korting. 

De kortingen gelden alleen voor de winkel Intersport Outlet, Wethouder Sangersstraat 331, 6191 NA Beek. De kortingen gelden alleen op artikelen die ten goede komen aan jouw sportcarrière. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Ondek de voordelen van de Sporttalentpas

Met de Sporttalentpas krijg je toegang tot de voorzieningen uit het netwerk. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief