Team Limburg Sport is de provinciale steunfunctieorganisatie voor de Limburgse sportsector.
Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.

Let op! De kosten die gemaakt worden bij de onderstaande dienstverleners worden niet vergoed door Team Limburg Sport. Indien je als sporter dus niet verzekerd bent, zul je zelf de kosten moeten betalen! Kijk op www.sportzorg.nl waarvoor jij verzekerd bent. Bij een aantal dienstverleners gelden kortingsregels. Indien dit het geval is staan deze vermeld bij de contactgegevens. 

Trainingsaccommodaties

Bij diverse trainingsaccommodaties zijn er speciale kortingsregelingen voor topsporters en talenten met een Sporttalentpas. Kijk hieronder per accommodatie wat deze regelingen zijn. 

Reuvers, Munstergeleen
Gerardusstraat 1, 6151 CC, Munstergeleen
046-4529977
munstergeleen@sportsocieteitreuvers.nl
Klik hier voor meer informatie

Reuvers, Maastricht
Sphinxlunet 25, 6221 JD, Maastricht
043-851 48 51
maastricht@reuvers.nu
Klik hier voor meer informatie

Topsporters en talenten met een Sporttalentpas met een landelijke status (A, Selectie, HP, Bond, IT) kunnen hier gratis trainen. Topsporters en talenten met een Sporttalentpas met een landelijke status NT of Belofte of een regionale status (RS1 of RS2) krijgen 25% korting.

Vhealth, Valkenburg
De Valkenburg 3C, 6301 PM, Valkenburg a/d Geul
043-3030175
info@vhealth.nl
Klik hier voor meer informatie

 

Topsporters en talenten met een Sporttalentpas met een landelijke status (A, Selectie, HP, Bond, IT) kunnen hier gratis trainen. Topsporters en talenten met een Sporttalentpas met een landelijke status NT of Belofte of een regionale status (RS1 of RS2) krijgen 20% korting.

StaBility Performance, Geleen
Norbertijnenstraat 77a, 6166 AH, Geleen
0630807557
info@stability-performance.nl
Klik hier voor meer informatie

Topsporters en talenten met een Sporttalentpas met een landelijke status (A, Selectie, HP, Bond, IT, NT, Belofte) kunnen hier gratis trainen. Topsporters en talenten met een Sporttalentpas met een regionale status (RS1 en RS2) krijgen 20% korting.

Personal training

Voor talenten en topsporters met een Sporttalentpas zijn er diverse regelingen voor fysieke trainingen. Kijk hieronder welke regelingen voor welke dienstverleners gelden. 

Vhealth, Valkenburg
De Valkenburg 3C, 6301 PM, Valkenburg a/d Geul
043-3030175
info@vhealth.nl
Klik hier voor meer informatie

Talenten en topsporters die in het bezit zijn van een Sporttalentpas van Limburg Sport krijgen een gratis intake en 30-day trial bij Vhealth.

StaBility Performance
Norbertijnenstraat 77a, 6166 AH, Geleen
0630807557
info@stability-performance.nl
Klik hier voor meer informatie

Talenten en topsporters met een Sporttalentpas krijgen van StaBility Performance een gratis intake. De intake houdt in dat er een kennismakingsgesprek plaatsvindt en er basistesten worden afgenomen gericht op verschillende aspecten van de fysieke gesteldheid. 

PRFRM77 Sport Institute
J.F. Kennedylaan 247, 5981 WZ, Panningen
0611641128
info@prfrm77.nl
Klik hier voor meer informatie

Bij PRFM77 geldt voor topsporters en talenten met een Sporttalentpas dat zij gebruik kunnen maken van een gratis intake. 

 
 

Inspanningstesten

Een inspanningstest is een goed hulpmiddel om je conditie en trainingswaardes te bepalen. Het advies dat je krijg nadat je een inspanningstest hebt gedaan zorgt ervoor dat je nog gerichter kunt trainen. Kijk hieronder welke regelingen voor welke dienstverleners gelden. 

In2Motion
Monseigneur Driessenstraat 6, 6043 CV, Roermond
0610740463
info@in2motion.eu
Klik hier voor meer informatie

Talenten en topsporters die in het bezit zijn van een Sporttalentpas van Limburg Sport krijgen 10% korting op een inspanningstest. (Indien deze niet onder de verzekering valt).

Ondek de voordelen van de Sporttalentpas

Met de Sporttalentpas krijg je toegang tot de voorzieningen uit het netwerk. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief