Limburg Sport is een project van de Provincie Limburg

Op dit moment zijn wij bezig met het opzetten van het voorzieningennetwerk. Alle nieuwe sporttechnische voorzieningen worden hier vermeld. Wil je op de hoogte blijven van alle voorzieningen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Trainingsaccommodaties

Bij diverse trainingsaccommodaties zijn er speciale regelingen voor topsporters en talenten met een Sporttalentpas. Kijk hieronder per accommodatie wat deze regelingen zijn. 

Medi Sport, Geleen
Norbertijnenstraat 77a, 6166 AH, Geleen
046-4743434
info@medi-sport.nl
Klik hier voor meer informatie

Topsporters en talenten met een Sporttalentpas met een landelijke status (A, Selectie, HP, Bond, IT, NT, Belofte) kunnen hier gratis trainen. Topsporters en talenten met een Sporttalentpas met een regionale status (RS1 en RS2) krijgen 50% korting.

Reuvers, Munstergeleen
Gerardusstraat 1, 6151 CC, Munstergeleen
046-4529977
munstergeleen@sportsocieteitreuvers.nl
Klik hier voor meer informatie

Reuvers, Maastricht
Sphinxlunet 25, 6221 JD, Maastricht
043-851 48 51
maastricht@reuvers.nu
Klik hier voor meer informatie

Topsporters en talenten met een Sporttalentpas met een landelijke status (A, Selectie, HP, Bond, IT) kunnen hier gratis trainen. Topsporters en talenten met een Sporttalentpas met een landelijke status NT of Belofte of een regionale status (RS1 of RS2) krijgen 25% korting.
topsport-limburg-201601-jessicablaszka-2

Personal training

Voor talenten en topsporters met een Sporttalentpas zijn er diverse regelingen voor fysieke trainingen. Kijk hieronder welke regelingen voor welke dienstverleners gelden. 

Vhealth, Valkenburg
De Valkenburg 3C, 6301 PM, Valkenburg a/d Geul
043-3030175
info@vhealth.nl
Klik hier voor meer informatie

Talenten en topsporters die in het bezit zijn van een Sporttalentpas van Limburg Sport krijgen een gratis intake en 30-day trial bij Vhealth.

StaBility Performance
Eggerweg 4, 6135 LG, Sittard
0630807557
info@stability-performance.nl
Klik hier voor meer informatie

Talenten en topsporters met een Sporttalentpas krijgen van StaBility Performance een gratis intake. De intake houdt in dat er een kennismakingsgesprek plaatsvindt en er basistesten worden afgenomen gericht op verschillende aspecten van de fysieke gesteldheid. 

Ondek de voordelen van de Sporttalentpas

Met de Sporttalentpas krijg je toegang tot de voorzieningen uit het netwerk.