Team Limburg Sport is de provinciale steunfunctieorganisatie voor de Limburgse sportsector.
Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.

Heb je een vraag aan ons? Hieronder staan veel gestelde vragen met het antwoord. Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via info@limburgsport.nl of het contactformulier.

Per mail heb je van Team Limburg Sport het bericht ontvangen dat jouw landelijke status vervallen is. De landelijke status wordt vastgesteld door jouw sportbond en heeft een vervaldatum. Heb je vragen over jouw status? Neem contact op met jouw sportbond.

De Sporttalentpas blijft geldig tot 31 december 2022. Daarna krijgt iedere sporter bericht om zich opnieuw aan te melden. 

De sportbonden kennen de landelijke topsportstatussen toe. Denk je op basis van de criteria in aanmerking te komen voor een landelijke status? Neem dan contact op met je sportbond.  

Als jouw aanvraag compleet is, ontvang je via e-mail een digitale Sporttalentpas. De fysieke Sporttalentpas sturen wij binnen twee weken op.

Een complete aanvraag bestaat uit:
– het ingevulde aanvraagformulier
– het bevestigen van jouw e-mailadres en het toesturen van een pasfoto ( je ontvangt automatisch een e-mail over hoe je dit kunt doen)

Als jouw aanvraag compleet is sturen wij de Sporttalentpas binnen twee weken op. Een complete aanvraag bestaat uit:
– het ingevulde aanvraagformulier
– het bevestigen van jouw e-mailadres en het toesturen van een pasfoto ( je ontvangt automatisch een e-mail over hoe je dit kunt doen)

Het kan zijn dat er aanvullende vragen worden gesteld. Hierdoor kan het langer duren totdat je de Sporttalentpas ontvangt. Houd daarom je mailbox goed in de gaten na het indienen van een aanvraag. Let op: het kan zijn dat de vragen in de spam box binnen komen. 

Heb je na twee weken geen Sporttalentpas of aanvullende vragen ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@limburgsport.nl

De Sporttalentpas 2022 is geldig tot 31 december 2022. In november 2021 ontvangen alle sporters die geregistreerd staan automatisch een bericht over de herregistratie. Bij de herregistratie kunnen sporters een aanvraag doen voor de Sporttalentpas 2023. 

Neem contact

Heb je al op onze pagina met veel gestelde vragen gekeken?

Laat van je horen