Team Limburg Sport is de provinciale steunfunctieorganisatie voor de Limburgse sportsector.
Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.

Wat doen wij met jouw gegevens? 

Wij verzamelen de gegevens via het “Aanvraagformulier Sporttalentpas” om te kunnen beoordelen voor welke talent- of topsportstatus jij in aanmerking komt. Wij delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Jij kunt jezelf legitimeren met je Sporttalentpas bij de dienstverleners uit het voorzieningennetwerk.

Een uitzondering op bovenstaande regel wordt gemaakt voor gemeenten met een financiële topsportregeling. Zij mogen onderstaande gegevens bij Team Limburg Sport opvragen zodra een sporter een financiële aanvraag heeft gedaan. Dit geldt ook voor onderwijsinstellingen waar jij faciliteiten aanvraagt en bij Arriva als je korting wilt krijgen op een abonnement. Zij mogen ter controle onderstaande gegevens opvragen om ondersteuning op maat te kunnen aanbieden.

 • Je naam
 • Je sport
 • Je status
Wat doen we als iemand vraagt om jouw gegevens?

Als iemand ons vraagt om jouw gegevens, zullen we de volgende procedure volgen:

  • We benaderen jou of je ouders (bij sporters onder 18 jaar) per mail of WhatsApp met de reden van de aanvraag. We vragen aan jou of we jouw gegevens mogen delen en welke gegevens dit zijn.
  • We sturen jou een e-mail waarin we bevestigen dat we jouw gegevens delen, welke gegevens gedeeld worden en met wie we deze delen.
  • Jij moet akkoord geven op de e-mail als we dit mogen doen.
  • We delen de gegevens per e-mail met de derde partij. Met daarin duidelijk het doel waarvoor de gegevens gebruikt mogen worden. En benoemen dat onder geen enkele voorwaarden de gegevens verder gedeeld mogen worden.

Waar slaan we jouw gegevens op?

Jouw gegevens worden opgeslagen in Microsoft Office 365 / SharePoint Online. In SharePoint slaan we jouw gegevens, pasfoto en relevante bestanden centraal op. Het grote voordeel van SharePoint is dat deze omgeving volledig voldoet aan de strenge AVG en GDPR eisen. Zo kunnen alleen de medewerkers bij jouw gegevens die hiertoe bevoegd zijn. Lees meer over de veiligheid van je gegevens in de Office 365 cloud hier en hier.

Wil je dat we jouw gegevens verwijderen?

Geen probleem! Stuur een e-mail naar info@limburgsport.nl. Wij verwijderen jouw gegevens op de bovengenoemde centrale plek en sturen je een bevestiging dat alle gegevens zijn verwijderd.

Neem contact

Heb je al op onze pagina met veel gestelde vragen gekeken?

Laat van je horen